Magyar foci

Görögországból hazatérő játékost igazolt a Paks

Windecker József visszatért az NB I-be.

A Paski FC hivatalosan bejelentette, hogy két éves szerződést kötött Windecker Józseffel, aki a görög első osztályú Levadiakos csapatától érkezik a tolnaiakhoz. 

Hazard: Döntöttem a jövőmről
Egyre biztosabb, hogy a Real Madridban folytatja a Chelsea belga klasszisa.

A 26 éves középpályás légiós kitérője előtt sokszor bizonyított már az NBI-ben, összesen 137 meccsen 11 gólt és 13 gólpasszt jegyez. Windecker először a Győri ETO csapatánál mutatkozott be a profik között 2011. május 21-én. Az egészen biztos, hogy nem lesz ismeretlen számára a paksiak meze, hiszen a 2012/13-as Siófokon töltött szezont követően a 2013/14-es évadban  22 mérkőzésen 1654 percet töltött zöld-fehér szerelésben a pályán. Ezt követően Újpestre igazolt, ahol 71 meccset kapott, amelyek során 7 gól mellett 6 gólpasszt adott társainak. 2018 nyarán Görögországba szerződött, ahonnan most hazatért.

Alig várom, hogy belekezdjek a közös munkába. Sajnos egy ideje nem tudtam tétmeccset játszani, de úgy érzem, nagyon jó állapotban vagyok. Szeretnék mihamarabb bemutatkozni. Az öltözőbe belépve szinte nincs is olyan arc, akit ne ismernék

– nyilatkozta a klubhonlapnak Windecker József.

címlapfotó: paksifc.hu

Olvasói sztorik