Magyar foci

Négyezer liter sör fogy az Újpest–Fradi rangadón?

A lila-fehérek honlapja érdekes információkat osztott meg a derbire készülőkkel.

Szombaton rendezik a 225. derbit az Újpest és a Ferencvárosi TC között. A 19 óra 30 perckor kezdődő mérkőzés előtt a lila-fehérek honlapja gyűjtött össze öt olyan érdekes dolgot, amiről alapesetben kevesebb szó esik.

  1. Nyolc büfé nagyjából 40 alkalmazottja várja majd a szimpatizánsokat, hogy gazdára találjon több mint 4000 liter sör, 3400 liter üdítő, több ezer liter meleg tea, 1500 zacskó chips, 2500 zacskó napraforgómag, 1500 adag tökmag és még sok minden más.
  2. Nagyjából 300 főnyi biztonsági személyzet és rendező, ezenfelül a kerületi rendőrség és a készenléti rendőrség munkatársai gondoskodnak a biztonságos szórakozásról.
  3. Az M4 Sport 11 kamerával, ha az időjárás kegyes lesz hozzánk, még egy drónkamerával is azon lesz, hogy minden egyes fontos pillanat képernyőre kerüljön, arról már nem is beszélve, hogy az úgynevezett Super Slow berendezés is itt lesz, a még lenyűgözőbb képi világ megvalósulásáért.
  4. A közvetítéshez több kilométer különböző elektronikai kábelt használ majd az a nagyjából 45-50 fő, aki a TV közvetítésért felel.
  5. Itt lesz egy igazi szuperkamion, az M4 Sport guruló erődje, amelyben a helyszínen, a stadionunk mellett összefutnak a szálak, és ahol a „parancsnoki híd” is található.

Kiemelt fotó: ujpestfc.hu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik