Magyar foci

Betelt a pohár a Haladás szurkolóinál

Jagodics Márk fordította a légiósoknak, hogy mit kiabálnak nézők.

A Haladás-szurkolók egy részénél a szombati, Kisvárda elleni mérkőzést után betelt a pohár. A drukkerek a meccs nagy részében derekasan, megállás nélkül szurkoltak az utolsó helyen álló kedvenceiknek, ám a lefújást követően sokuknál elszakadt a cérna.

A futballisták elindultak a tábor felé, a tizenhatos vonalánál megálltak és onnan köszönték meg a szurkolást. A kapu mögötti szektorokból ekkor viszont már többek között a „Vedd le a mezt!” rigmust harsogták a zöld-fehér hívek.

A játékosok nem vették le a Haladás-mezt, hanem szép csendesen, lehajtott fejjel besétáltak az öltözőbe – foglalja össze a szombaton történteket a Haladás honlapja. Az esetet Jagodics Márk elevenítette fel.

– Eddig sosem akarták levetetni rólunk a mezt, most ennek is eljött az ideje, de teljes mértékben érthető volt a szurkolók reakciója – mondta a vasiak saját nevelésű játékosa.

Nemcsak a magyar játékosok, hanem légiósaink is értették, mit kiabálnak nekünk, ugyanis utóbbiaknak lefordítottam a rigmusokat. A meccs nagy részében parádésan drukkoltak szurkolóink, a végére azonban betelt náluk a pohár. Sem a drukkerek, sem a klub nem érdemli meg ezt a szereplést, ezúton szeretnék a csapat nevében bocsánatot kérni a gyenge teljesítményért.

– Egyre rosszabb helyzetbe kerülünk, de nem adjuk fel, dolgozunk tovább és majd meglátjuk mi sül ki belőle. Azt szokták mondani, a nehéz helyzetben egy győzelem sokat segít. Nos, ősszel a Fradit 1-0-ra megvertük, mégsem indultunk meg felfelé. Ettől függetlenül egy győzelem tényleg sokat dobna rajtunk, ha másért, nem, azért, mert három ponttal feljebb tudnánk zárkózni – tette hozzá.

Kiemelt fotó: haladas.hu

Olvasói sztorik