Magyar foci

Szétdicsérte a csapatot és Magyarországot a Fradi új igazolása, a nyelvet is megtanulná

Isael bajnok akar lenni, utána irány a BL vagy EL csoportköre.

A Ferencvárosi Torna Club tegnap hivatalosan bejelentette, hogy mindenben megállapodott a brazil Isael da Silva Barbosával. Az Isael néven szereplő középpályás a FradiMédiának beszélt játékstílusáról és céljairól.

– Beszéltem néhány magyar barátommal, dicsérték az országot, és azt is megtudtam tőlük, hogy a Ferencváros Magyarország legjobb csapata, úgyhogy nagyon örülök, hogy itt játszhatok – köszönt be a játékos.

– Támadó középpályás vagyok, szeretek cselezni, illetve természetesen gólokat lőni, de ugyanúgy örülök a gólpasszaimnak is. A cselezést mondanám legfőbb erősségemnek: brazil vagyok, ez nálunk nem meglepő. Bajnoki címet akarok nyerni a Fradival, és aztán a Bajnokok Ligája vagy az Európa Liga főtáblájára kerülni. Nagyon várom már, hogy pályára léphessek. Játszottam korábban Oroszországban, Kazahsztánban és Portugáliában is, bízom a megszerzett tapasztalatomban, szerintem gyorsan be tudok illeszkedni a Fradiba is. A nyelv nehéznek tűnik, de szerencsére a csapatban mindenki beszél angolul, az edzővel pedig oroszul is tudok kommunikálni. De azért a magyart is megpróbálom meg tanulni – tette hozzá.

Olvasói sztorik