Magyar foci

Horváth Ferenc nem elégedett a Haladás igazolásaival

Azt mondja, a csapategység azért jobb lett.

A Szombathelyi Haladás öt játékost igazolt és ugyanennyien távoztak. A védelembe a Slovan Bratislavából a 40-szeres szlovák válogatott Saláta Kornél, az Újpestből Mohl Dávid, a középpályára Holdamf Gergő a Budapest Honvédból, Oleg Golodiuk az ukrán Karpati Lvivből, valamint a portugál Rui Pedro az FTC-ből – utóbbi kölcsönben érkezett.

A Rohonci útnak búcsút intő játékosok: a dán Emil Lyng már szezon közben távozott, a télen Vít Benes a cseh Sigma Olomoucba, a szerb-magyar Miroszlav Grumics a ZTE-be igazolt, míg Petró Balázs tavasszal a Győri ETO-ban, Kovalovszki Máté a Mosonmagyaróvárban, Pinte Patrik a szlovákiai Komarnóban futballozik kölcsönben tavasszal – foglalja össze a klubhonlap a csapatnál történteket, majd Horváth Ferenc vezetőedzővel közöl rövid nyilatkozatot.

Sajnos az erősítések – több okból kifolyólag – nem úgy sikerültek, ahogy elképzeltük. Több olyan futballistát is szerettünk volna igazolni, akiket egyből a kezdőbe állíthatok – így viszont nagyjából ugyanazzal a kerettel vágunk neki a tavasznak. A csapategység viszont erősebb lett. Nem számolgatunk, hogy hány meccset kellene megnyernünk, hány pontot kellene szereznünk a bentmaradáshoz – mindig csak a soron következő mérkőzés a lényeges – nyilatkozta Horváth Ferenc.

Kiemelt fotó: www.haladas.hu

Olvasói sztorik