Magyar foci

Elküldi válogatott védőjét a Vasas

Három játékosra, köztük Vaskó Tamásra nem számít Szanyó Károly.

– Szanyó Károllyal új időszámítás kezdődött, amit négy győztes bajnoki mérkőzés fémjelzett – mondta Domonyai László klubigazgató a Vasas honlapjának, majd beszélt a keretben történt változásokról.

– Kovács Zoltán kapus és Ádám Martin eligazolt, Vaskó Tamásra, Szokol Zsoltra és Rokszin Ádámra nem számít a szakvezetés, ezért lehetőséget adunk nekik, hogy csapatot találjanak maguknak. Új játékosaink közül Nagy Zoárd és Rétyi Róbert egyaránt a Vasas Kubala Labdarúgó Akadémiáról érkezett, míg Lakatos Csaba a Budafoktól, Tóth Bence pedig a Viditől került hozzánk.

Utóbbi jól előkészített igazolás volt, mivel már decemberben megtörténtek az első beszélgetések a játékos klubjával és menedzserével. A Vidi azonban ragaszkodott ahhoz, hogy az edzőtábort a csapattal töltse, és csak ezután jöhetett Bence. Először kölcsönbe, de mind a játékos, mind pedig a Vasas FC hosszú távú együttműködésben gondolkodik. Örömteli, hogy Király Botonddal szerződést hosszabbítottunk, és hogy fiatal támadónk a Vasasban képzeli el a jövőjét – zárta szavait a sportvezető.

Domonyai a Vasas szerdai szurkolói ankétján vázolta a játékoskeretben történt változásokat.

Kiemelt fotó: vasasfc.hu

Olvasói sztorik