Magyar foci

Az Újpestből igazolt a Szombathelyi Haladás

Mohl Dávid a szezon végéig írt alá.

Mohl Dávid 2015 nyarán érkezett a Megyeri útra, részese volt a tavalyi szezonban a Magyar Kupa sikernek és a bajnoki bronzéremnek is. A 33 esztendős labdarúgó most a távozás mezejére lép és pályafutását a szintén élvonalbeli Szombathelyi Haladásnál folytatja – írja a lila-fehérek honlapja.

A rutinos baloldali védő – aki az ősszel csupán három NB I-es bajnokin lépett pályára – szerződtetését a Haladás is bejelentette. Mohl közös megegyezéssel bontott szerződést Újpesten és a szezon végéig írt alá Szombathelyen.

Kedves emlékeim vannak a Hali-szurkolókról. Amikor ugyanis legutóbb Szombathelyen, a gyönyörű stadionban játszottam az Újpesttel, félórányi játék után bokasérülést szenvedtem, de nagy öröm volt az ürömben, hogy amikor lebicegtem a pályáról, a szurkolók megtapsoltak. A Haladással mindig változatos meccseket játszottunk, hol a Hali, hol az Újpest nyert, de sokszor volt döntetlen is az eredmény. Tisztában vagyok vele, milyen nehéz helyzetben van a csapat, de van még 14 mérkőzés, amit meg lehet nyerni – legalábbis én valamennyi találkozónak úgy megyek neki, hogy három pontot szerzünk. A múlt héten Törökországban edzettem a csapattal és noha a héten főként a szerződésbontással, az átigazolással kapcsolatos ügyeimet intéztem, csütörtöktől teljes erővel a csapattal készülök. Minden idegszálammal arra koncentrálok, hogy ősztől is NB I-es legyen a Haladás.

– nyilatkozta Mohl a Haladás hivatalos honlapjának.
 

címlapfotó: haladas.hu

Olvasói sztorik