Magyar foci

Glázer megmondta, mi dönti el a Fradi és a Vidi versenyfutását

Az egykori szövetségi kapitány szerint mindkét klub jól igazolt a télen.

Rendkívül izgalmasnak ígérkezik az OTP Bank Liga tavaszi idénye, a listavezető Ferencváros előnye öt pont a címvédő Vidi FC előtt. Az nem mondható, hogy a két klub nem tesz meg mindent a bajnoki címért, az FTC és a fehérvári csapat is több erősítést jelentett be a télen: a Vidi két magyar válogatott futballistát, Elek Ákost és Futács Márkót igazolta, míg a Ferencváros szerződtette a norvég Tokmac Chol Nguent, a grúz válogatott Lasa Dvalit, az ukrán Ihor Haratint, a fehérorosz Mikalaj Szihnyevicset, a Juventus utánpótlásából a szír Ammar Ramadant, valamint az Angliából hazatérő Szerető Krisztofert.

Guardiola egy mondattal porrá zúzta a Real Madridot
Pedig csak megemlített három csapatot.

Honlapunk állandó szakértőjét, a magyar válogatott egykori szövetségi kapitányát, Glázer Róbertet kérdeztük, vajon melyik együttes nyerheti meg a bajnoki versenyfutást, és mi dönthet az aranyérem sorsáról.

MLSZ-ellenőrként csapatnevet nem mondanék, és egyelőre most még nem is érzem, melyik együttes lehet a bajnok. A Fradi vezeti a tabellát, de mindkét csapat esélyes. A Vidi már nem szerepel a nemzetközi kupában, így a tavasszal sokkal nagyobb hangsúlyt fektethet a bajnokságra. Biztos vagyok benne, ha megmutatja azokat az erényeket, amelyeket az Európa Ligában, akkor nagyon megszorongatja a Ferencvárost. Az erősítésekből látszik, hogy a Fradi ezúttal nem akarja elrontani a nemzetközi kupaselejtezőket, már arra kezdi építeni a csapatot. Érzésem szerint hatalmas harc lesz tavasszal, és szerintem az egymás elleni mérkőzés dönti majd el, ki lesz az aranyérmes. Ahogy látom, mindkét klub jól igazolt a télen.

– nyilatkozta a Rangadónak Glázer Róbert.

Olvasói sztorik