Magyar foci

Jó csapatot vert az utolsó felkészülési mérkőzésén a DVTK

Fernando Fernández is elégedett volt csapata teljesítményével

FK Chornomorets Odessa – DVTK 1-2 (1-0)

Kızılağaç. 50 néző. Játékvezető: Ali Osmen Tuwg (Mehmet Ayoiw, Yilmozu Yildirim) – mind török

DVTK: Bukrán – Brković, Karan, Tamás – Shestakov (Eperjesi, 70.), Márkvárt, Mazalović (Tajti, 70.), Szabó B., Juhar (Bárdos, 46.) – Mihaljović (Bacsa, 70.), Hasani (Vernes, 70.). Vezetőedző: Fernano Fernández

Gólszerző: Morozenko (1-0) a 15., Bárdos (1-1) a 60., Vernes (1-2).

A gólok:

15. perc: Egy ukrán szöglet után Bukrán a mezőnybe öklözte a labdát, melyet Morozenko a 16-oson kívülről a kapu közepébe bombázott. 1-0.

60. perc: Hasani ugratta ki Bárdost, aki egyedül állt szemben a kapussal és nem hibázott. 1-1.

81. perc: Bacsa tört be a 16-oson belülre, felvágták, a játékvezető a büntetőpontra mutatott. A jogosan megítélt 11-est Vernes higgadtan lőtte laposan a bal alsó sarok irányába. 1-2.

– Ez volt az utolsó mérkőzésünk a felkészülési időszakban. Egy jó csapat ellen léptünk pályára. Az első félidőben gondjaink adódtak azzal, hogy megtaláljuk a megfelelő területeket a támadásépítéseink során. A második játékrészben már ezt is megoldottuk, lőttünk két gólt, de szerezhettünk volna többet is. Mindenki elég játékidőt kapott, készen állunk a jövő heti bajnoki rajtra. Sok sikert kívánok az Odessának a bajnokságban – nyilatkozta a dvtk.eu oldalnak Fernando Fernández.

Kiemelt fotó: dvtk.eu.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik