Magyar foci sport

Két másodperc, két kötény: nagyot fut Deutsch Bence a neten

Az egész világ a magyar védőn kacag.

Bő egy héttel ezelőtt a Törökországban edzőtáborozó MTK Budapest 2-0-ra legyőzte a török sztárcsapatot, a Trabzonsport. A találkozó egyik jelenetéről készített videó az elmúlt napokban bejárta az internetet, a közel 20 millió követővel rendelkező 433 Instagram-oldal is megosztotta, ahogy két másodpercben belül két kötényt is kap az MTK 26 éves balvédője, Deutsch Bence. Íme!

Magyar focistáé a tízéves kihívás egyik legmenőbb képe
10 éve egy kissrác összeállt egy fotó erejéig egy sztárral. Ma már ugyanabban a ligában játszanak.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!