Magyar foci sport

Marquinhos a Real Madrid legújabb kiszemeltje

Az El Pais beszámolója szerin Marquinhos ugrott a Real Madrid átigazolási listájának az élére.

Információik szerint a spanyolok már el is kezdték a tárgyalásokat a 24 éves brazil megszerzéséről, akivel hosszútávú szerződést akarnak kötni. A védőért hetvenötmillió eurót kér a PSG.

Marquinhos az AS Roma játékosa volt, onnan szerződött Franciaországba. 144 Ligue 1 meccsen lépett pályára, 9 gólt lőtt ezeken a találkozókon.

29 alkalommal volt brazil válogatott, egy gólt jegyez a nemzeti csapatban.

 

 

Kiemelt fotó: FRANCK FIFE / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!