Magyar foci

Keményen számon kérték a Chelsea-t az angol lapok

Kiakadtak a BBC-nél is.

A Vidi fantasztikus 2-2-őt játszott a Chelsea-vel, ezt pedig az angol sajtóban is igencsak érdekesen fogadták, lássuk mit írtak a londoniakról a szigetországban.

A BBC-nél elsősorban Álvaro Morata sérülése volt a középpontban, illetve, hogy vélhetően ki fogja helyettesíteni hosszabb távon, bár Maurizio Sarri vezetőedző szerint nincs nagy gond. Loic Nego gólját „fantasztikus” jelzővel látták el, viszont kiemelték, egy ilyen irreleváns meccsen nem lett volna szabad ennyire erős csapatot pályára küldeni az angoloknak.

A Sky Sports például pontosan annyi Vidi-játékosnak adott hetes értékelést, mint amennyi londoninak (5), bár a mérkőzés legjobbjának kétség kívül Olivier Giroud-t mondja. Emellett azt is kiemelte, hogy a magyarok vették el a Chelsea tökéletes mérlegét, bár még így is kilenc meccs óta veretlen az Európa Ligában.

A Mirror szerint Giroud gólja mentette meg az angolokat a csúfos vereségtől, míg a BBC-hez hasonlóan a Guardian is az antiszemita bekiabálásokat emeli ki leginkább, de azt is megemlíti, hogy ennek az utószele várhatóan a legjobb 32 között is megmarad.

Címlapkép: ATTILA KISBENEDEK / AFP

Olvasói sztorik