Magyar foci

Juhász a Chelsea-ről: Mindenki verhető, mindenki ellen lehet pontot szerezni

A csapatkapitány tudja, hogy Hazard-ék ellen nem a Vidi az esélyes, de bármi előfordulhat.

Mint ismert, csütörtök este a Mol Vidi FC 2-0-s vereséget szenvedett a BATE Boriszovnál az Európa Liga-csoportkör ötödik fordulójában, így a fehérvári csapatnak mindenképpen pontot kell szereznie az utolsó találkozón a Chelsea ellen, hogy esélye legyen a továbbjutásra – és hogy mi kell még a kupatavaszhoz? Ebben a cikkben összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat.

A csütörtöki találkozót követően a Vidi csapatkapitánya, Juhász Roland a molvidi.hu oldalon elmondta, egy teljesen más BATE volt a pályán, mint az első meccsen, szerinte az eddigi legjobb 20-25 percüket produkálta a fehérorosz gárda.

Ekkor még az időjárási körülményekkel sem sikerült teljesen megbarátkozni. A góljuk után sikerült váltanunk, lenyugodtunk, többet birtokoltuk a labdát, valamint a második játékrész is a mi játékunkról szólt, ők kontrákra rendezkedtek be. Sajnos nem tudtunk helyzeteket kialakítani az első meccsel ellentétben, nem volt meg bennünk az átütőerő a támadásban – mondta Juhász a Vidi hivatalos oldalán.

A rutinos védő végül kitért a Chelsea elleni utolsó csoportmeccsre is, amire a Groupama Arénában kerül sor.

Mindenki verhető, mindenki ellen lehet pontot szerezni. Azon a meccsen nem mi vagyunk az esélyesek, ma sokkal nagyobb esélyünk lett volna kiharcolni a továbbjutást. De azért a londoni meccsen is az utolsó percig benne volt a meccsben, hogy ponttal távozunk. Mindent bele kell adni, mindent egy lapra kell feltenni. és a tudásunk legjavát kell nyújtani – bizakodott Juhász.

címlapfotó: molvidi.hu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik