Magyar foci

A Vidi készen áll a harcra: Negóék felkészültek a mínusz tíz fokos fehérorosz fagyra

Nikolics és Nego is magabiztosan nyilatkozott a kulcsmeccs előtt.

A Mol Vidi FC-re csütörtökön újabb fontos mérkőzés vár az Európa Ligában. A magyar csapat a fehérorosz BATE otthonában lép pályára (kezdés: 18:55, tv: Sport 1), a találkozó előtti sajtótájékoztatón Marko Nikolics mellett Loic Nego is nyilatkozott.

Nagyon fontos meccs előtt állunk, egy komoly ellenféllel találkozunk. A BATE nagyobb tapasztalattal bír az európai porondon mint mi. Szeptemberben 2-0-ra nyertek ellenünk Budapesten, azóta azonban szereztünk 6 pontot és jelenleg a csoport második helyén állunk. Motiváltak vagyunk, a játékosokon látom, hogy várják már a meccset. Elmondtam többször, most is megerősítem, a csapatom igazi harcosokból áll, akik küzdeni fognak a jó eredményért, a klub sikeréért és a magyar futball sikeréért. Fejben és taktikailag is tökéletesnek kell lennünk a meccsen, csak úgy érhetünk el eredményt

– mondta Marko Nikolics.

Nikolics és Nego nyilatkozott – fotó: molvidi.hu

– Minden mérkőzés fontos számomra, a hétvégi bajnoki is az volt, amit az én gólommal nyertünk meg és a csütörtöki is az lesz, most természetesen az a legfontosabb. Komolyan készültünk a BATE ellen, hiszen egy remek együttesről van szó, akik nagy tapasztalattal bírnak az EL-ben, de úgy érzem, készen állunk az összecsapásra. Nyilván van nyomás a csapaton, de ez így is van rendjén. Ha megvalósítjuk az edzőnk által kért dolgokat a pályán, el tudjuk érni a céljainkat, ahogy ezt már eddig is többször bizonyítottuk.

Minden körülményre fel vagyunk készülve, a foci része, hogy egyszer melegben, egyszer hidegben játszunk. Persze nem minden nap kell mínusz 10 fok körüli hőmérsékletben fociznunk, de nem lesz gond ezzel

– fogalmazott Loic Nego.

Edzés a fagyban

Szerda este 18 órától már a pályán voltak a játékosok, hogy a meccs előtti utolsó gyakorlás keretén belül ismerkedjenek egy kicsit a fehérorosz időjárással is. A hőmérő higanyszála a szerdai edzésen „még csak” mínusz 6 fokot mutatott Minszkben, de csütörtök estére, Bariszavba ennél hidegebbet jósolnak – tudósított a fehérváriak honlapja.

címlapkép: molvidi.hu

Olvasói sztorik