Magyar foci

Nikolics személyesen is megtekinti a Vidi új stadionját

A fehérváriak korábbi csatára Facebookon üzent a szurkolóknak.

Javában zajlik a Vidi stadionavató mérkőzése az Újpest ellen. A fehérváriak egykori kiválósága, Nikolics Nemanja már a Chicago Fire csapatánál ontja a gólokat, de őt is meghívták az új aréna első összecsapására, de sajnos élőben nem tudott megjelenni. Hivatalos Facebook-oldalán viszont üzent a szurkolóknak, nemsokára meglátogatja az új stadiont.

Boldog vagyok, hogy eljött ez a nap! A Vidi-szurkolók, ez a nagyszerű klub és az évek óta újra sikeres csapat megérdemelte, hogy ilyen fantasztikus otthont kapjon. Köszönöm a klubvezetőségnek, hogy gondolt rám és meghívott a megnyitóra, de sajnos csak innen messziről tudom követni ezt az emlékezetes estét. Gratulálok Székesfehérvár, köszönjük mindenkinek, aki segített abban, hogy a Vidi immár ebben a csodás arénában fogadhatja az ellenfeleket. Ahogy otthon leszek, biztosan elmegyek én is megnézni a stadiont. Addig is: hajrá, Vidi, gyerünk fiúk! – írja bejegyzésében a magyar csatár.

Arról korábban beszámoltunk, hogy nem csak a csapat, hanem az új aréna neve is megváltozott, mutatjuk a szurkolók reakcióit.

Címlapkép: Chicago Fire, Twitter

Boldog vagyok, hogy eljött ez a nap! A Vidi-szurkolók, ez a nagyszerű klub és az évek óta újra sikeres csapat…

Közzétette: Nikolics Nemanja official – 2018. november 21., szerda

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik