Magyar foci

Csak szerdán derül ki, milyen súlyos Ugrai Roland sérülése

Reggel alapos orvosi vizsgálat vár rá: egyelőre bizonytalan, pályára léphet-e a Nemzetek Ligája-mérkőzéseken.

Korábban beszámoltunk arról, hogy a magyar válogatott játékosa, Ugrai Roland a kedd esti edzésen bokasérülést szenvedett. A szövetségi újabb információkat közölt a játékos állapotáról, egyelőre nem tudni, pályára léphet-e a soron következő Nemzetek Ligája-mérkőzéseken.

A közlemény szerint:

„A Marco Rossi vezette szakmai stáb délelőtt és délután is edzést tartott a kerettagoknak, akik közül a második edzésen megsérült a ma születésnapját ünneplő Ugrai Roland. A támadónak az egymás elleni játék közben maga alá fordult a bokája, így nem is tudta folytatni az edzést. Az viszont csak szerda reggel, a részletesebb vizsgálatok után derül ki, hogy pontosan milyen és mennyire súlyos sérülést szenvedett a ma 26 éves játékos.

A délelőtti gyakorláson különböző támadási és védekezési variációkat gyakoroltak a játékosok két csoportra osztva, egymás elleni játék keretében. A délutáni edzésen ezek mellett a rögzített játékszituációk begyakorlása is szerepelt.

Ugrai a harmadik játékos, akire váratlanul nem számíthat (?) Marco Rossi. Korábban a kiváló teljesítményt nyújtó Bundesliga-támadó, illetve az NB I-es védő is sérülés miatt dőlt ki. 

Ugrai Roland az esti edzésen sérült meg – fotó: mlsz.hu

címlapkép: mlsz.hu

Olvasói sztorik