Magyar foci

Hihetetlen karrier: korábbi Fradi-játékost ölelgetett vb-címe után Lewis Hamilton – VIDEÓ

A 26 éves Kazi Zorán legutóbb a megyei II. osztályú Besnyőben játszott, jelenleg a Mercedest erősíti.

Címét megvédve ötödször lett Forma–1-es világbajnok Lewis Hamilton, a Mercedes brit pilótája, aki a vasárnapi Mexikói Nagydíjon negyedikként ért célba, és két futammal az idény vége előtt behozhatatlan előnyre tett szert az összetett pontversenyben.

Hamilton a Forma–1 történetének második ötszörös vb-győztese, korábban ez csak az argentin Juan-Mauel Fangiónak sikerült az 1950-es években. A csúcsot változatlanul a hétszeres világbajnok német Michael Schumacher tartja.

És hogy ez egy futballal foglalkozó oldalon miért érdekes? Mert Hamilton a vb-cím ünneplése közben a korábbi Fradi-játékos Kazi Zoránt ölelgette a világszerte látott tv-közvetítésben. Erre az ESMTK szurkolóinak és szimpatizánsainak baráti köre hívta fel a figyelmet a Facebookon, hiszen Kazi náluk is játszott.

A 26 éves, bajai születésű játékos legutóbb a 2015–2016-os szezonban lépett pályára az MLSZ bajnokságaiban, akkor a Fejér megyei II. osztályű Besnyőben volt hét meccsen egy gólja. Korábban a Vasas és a Ferencváros utánpótlásában edződött, bajai színekben pedig az NB II-ben is pályára léphetett a 2012–2013-as évadban.

Jelenleg egy nevesebb csapatot, a Mercedest erősíti.

Akit megölelt HamiltonAkik figyelemmel kísérik a Forma 1-et, vasárnap láthatták, hogy az immáron ötszörös világbajnok hogyan ölelte magához egykori kedvencünket, Zoran Kazit.Aki nem látta, annak most megmutatjuk e szép pillanatot!Jó volt látni Zorán! Az új “csapatodnál” sok sikert és hasonló élményeket kívánunk!Büszkék vagyunk Rád!❤️

Közzétette: Esmtk szurkolóinak és szimpatizánsainak baráti köre – 2018. október 29., hétfő

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik