Magyar foci

Hálásak a szurkolók a Vidinek: „Ilyen jól játszó magyar csapatot már régen láttam”

Néhány fradista és fehérvári viszont ilyenkor is össze tud veszni a kommentek között.

Megírtuk: a Vidi FC 1-0-ra kikapott a Chelsea vendégeként az Európa Liga csoportkörének második fordulójában, így továbbra is pont nélkül áll. A magyar bajnok kifejezetten jól tartotta magát, és bár a londoniaknak jóval több lehetőségük volt, azért a székesfehérvári csapat is kidolgozott néhány nagy helyzetet.  A Chelsea győztes gólját a spanyol válogatott Álvaro Morata szerezte a 70. percben.

A meccs után ezúttal is érkeztek a kommentek lapunk Facebook-oldalán. Sokan elégedettek voltak a látottakkal, hiszen ez valóban olyan eredmény, ami miatt nem kell szégyenkezni, más viszont most is a negatívumokat emelte ki. Több helyen előfordult, hogy fradisták kritikáira érkezett ingerült válasz fehérvári szurkolóktól, ezekből is idéztünk párat. Hogy a Vidi-edző Marko Nikolics milyen nyilatkozattal állt elő, arról itt írtunk.

Szurkolói vélemények

  • Tapasztalatszerzésnek az ilyen meccs a legjobb a magyar csapatok számára. A Vidi bátran játszott, szoros volt a végeredmény, amihez persze kellett némi szerencse is, főleg a meccs elején. Jó volt, hogy a Vidinek voltak helyzetei, lőtt veszélyesen kapura. Ne feledjétek, lesz egy hazai visszavágó is, ahol szintén tapasztalatszerzés lesz, egy igazi, BL-csoportkörhöz szokott ellenfél ellen. Sokaknak élmény volt Angliában látni egy magyar csapatot, szurkolni nekik, a meccs alatt sikerült elnyomni a hazaiakat a lelátói hajrázásban. Ha a többi kelet-európai klubokat nézzük, a Vidi 0-0-s első félideje jobb, mint például a szerb Crvena zvezda 0-4-e a PSG ellen volt. A pontszerzést ezután a PAOK ellen kell megpróbálni.
  • Persze, szép ez az eredmény! De a Chelsea nem játszott tejes erőbedobással. Látszott az elszórakozott szitukon, és ha megnézzük, körülbelül vagy 3 gól volt közte. Reálisabban kell ezt kezelni, akkor vagyunk magunkhoz őszinték. Sajnos ennyire távol vagyunk az elittől.
  • Kedves Mester ! Csak a győzelmet nem kell megmagyarázni ! Két meccs, 0 pont!
  • Nem értem, hogy ezt a harmatgyenge Husztit miért erőlteti, amikor a Kis Kokó óriási formában van! 10 perc alatt ötvenszer több megmozdulása volt, mint Husztinak. Kis Kokónak még a mozgásán is látszik az önbizalom!
  • Nyolc tartalékjátékossal állt ki a Chelsea ! Hetven százalék volt így is a labdabirtoklásuk, és rúgtak 20 szögletet! Óriási szerencséje volt a Vidinek! Macska-egér harc volt, kár színezni ! 2 meccs=0 pont!
  • Kedves Ferencváros-érzelmű magyar szurkoltatásaim! A Vidi eljutott ide, ti nem, úgyhogy szerintem pssszzt! Csak néhány embernek szól!
  • Gratula nekik, nem voltak besz*rva, odatették magukat, ahogy ezt elvárnánk mindig is egy magyar nemzeti válogatottól vagy csapatól! Szép volt, Vidi!
  • Szép volt, és külön köszi a szurkolóknak a hangulatot! Jó volt hallani, hogy buzdítják a csapatot!
  • Na, ez aztán meglepett. Ilyen jól játszó magyar csapatot már régen láttam!
  • Ha a Chelsea nem a megerősített tartalékcsapatát játszatja, akkor mennyit kapott volna a Vidi? Ja, nekik elég a Paks is…
  • A Fradi mit csinált az EL-ben vagy a BL-ben az utolsó öt évben?
Olvasói sztorik