Magyar foci

Nikolics egy helyen változtat a Vidi-kezdőn a BATE elleni meccshez képest

Londonban Nikolov helyét a Diósgyőrben győztes gólt szerző Huszti veheti át.

Csütörtök este a Mol Vidi FC a csoport legnehezebb ellenfelénél, a Chelsea otthonában lép pályára az Európa Liga-főtábla második fordulójában.

A fehérváriak vezetőedzője, Marko Nikolics a szerdai sajtótájékoztatón azt ígérte, csapata jó mentalitással és nem feltartott kézzel lép pályára a Stamford Bridge-en, élvezni akarják a mérkőzést, hiszen a világ egyik Top 10-es csapata lesz az ellenfél.

Büszkék vagyunk arra, hogy idáig eljutottunk. Örülünk, hogy Magyarországot képviselhetjük egy ilyen ellenfél ellen is. Próbáljuk a legjobbunkat nyújtani csütörtök este, és kíváncsi vagyok, hogy állunk majd helyt egy ilyen megmérettetésen – idézi Marko Nikolicsot a molvidi.hu.

A londoniak trénere, Maurizio Sarri dicsérte a Vidit, amely szerinte jól játszott a BATE Boriszov elleni első csoportmeccsen, majd további érdekes húzásokat is elárult a sajtóeseményen.

A Rangadó.hu úgy értesült, Marko Nikolics egy helyen változtat a kezdőcsapaton a fehéroroszok elleni EL-találkozóhoz képest: az eltiltásából visszatérő Huszti Szabolcs Nikolov helyén kap lehetőséget. Úgy tudjuk a Vidi a Tujvel – Fiola, Juhász, Vinicius, Stopira – Nego, Hadzic, Huszti – Kovács, Milanov – Scsepovics tizeneggyel fut ki a Stamford Bridge gyepére.

A talksport.com szerint a londoniak a Caballero – Zappacosta, Cahill, Christensen, Emerson – Loftus-Cheek, Fábregas, Barkley – Moses, Morata, Pedro összeállításban kezdenek.

címlapfotó: molvidi.hu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik