Magyar foci

Százmillió forintot nyertek a magyar fogadók a Vidi EL-vereségén

Több mint százezren vártak fehérorosz sikert az Európa Liga-csoportkör első fordulójában.

A Rangadón hétről hétre megmutatjuk hazánk legnagyobb nyereményeit a sportfogadás világából – kapaszkodj meg, legutóbb például ötmillió forintos Tippmixszelvényt hoztunk! –, ezúttal azonban a szokásoktól eltérően nem egy hibátlan tippsorra bukkantunk, a Szerencsemix legújabb száma ugyanis arról készített statisztikát, összességében mekkora kifizetésekkel járt a Mol Vidi FC első meccse az Európa Liga-csoportkörben.

Mint ismert, a fehérváriak 2-0-ra kikaptak a Groupamar Arénában a kvartett leginkább verhető csapatának tartott fehérorosz BATE Boriszovtól, ám ez úgy tűnik nem lepte meg a magyar fogadókat.

A legnépszerűbb fogadási események toplistájának második helyén – ahol a kiegészítő lehetőségekre tett tippeket is belekalkulálták – állt a Vidi meccse az előző hét második felében, miután  699 950 megkötött fogadással járt együtt. Ha pedig csak a végkimenetelre leadott tippeket nézzük, akkor 324 734 tippből 102 726-an vártak vendégsikert, ez pedig 100,10 milliós kifizetéssel járt a jól tippelőknek.

címlapfotó: AFP / Kisbenedek Attila

Olvasói sztorik