Magyar foci

Détári kifakadt: ezért nem ment el a Honvéd stadionbúcsúztatójára

A korábbi világválogatott szerint nem úgy szervezték meg az eseményt, ahogyan azt kellett volna.

Szombaton búcsúztatta a Budapest a Bozsik József stadiont, amit 1938-ban adtak át és 1986 óta viseli az Aranycsapat jobbfedezetének a  nevét.

Az emlékezetes eseményen a kispesti klub legendái is pályára léptek, többek között Esterházy Márton, Disztl Péter, Garaba Imre, Sallai Sándor, Gálhidi György, Bánfi János, Pisont István, Hamar István, Dajka László vagy éppen Kovács Kálmán is a tiszteletét tette, de az előzetes „kerethirdetéskor” még Détári Lajos is szerepelt a fergeteges névsorban.

A korábbi világválogatott Détárit azonban hiába keresték a szurkolók, nem jelent meg a Bozsikban, a Ripost pedig megkérdezte a korábbi klasszist a miértekről.

Ronaldo az UEFA után a FIFA-gálára sem megy el – sajtóhír
A Juventus szupersztárja már tudja, hogy ki lesz a legjobb játékos?

Nem úgy volt ez megszervezve, ahogyan ezt kellett volna. Ebben azért úgy minden benne van. Lezajlott a búcsúztató, minden rendben volt. Az, hogy én nem voltam ott, nem hiszem, hogy olyan egetverő probléma lett volna – mondta a lapnak Détári.

Az esettel kapcsolatban megszólalt Eszterházy Márton is, aki egyáltalán örült korábbi csapattársa igazolatlan hiányzásának.

Nem tudjuk, hogy miért nem jött el. Lehet megsértődött, hogy nem vele plakátolták ki az eseményt.  Pedig előzetesen megígérte, hogy eljön. Döme egy volt közölünk. Tudtuk, hogy nagyon jó játékos, de nagyon sokat köszönhet ennek a társulatnak. Ezt ő is jól tudja, lehet egy kicsit feledékeny.

címlapfotó: MTI/Földi Imre

Olvasói sztorik