Magyar foci

Hangya: A második gól megfogta a csapatot, ott megtört a lendület

A szélső úgy látta, a szünet után szinte egykapuzott a Vidi, de a BATE okosan játszott.

A Ferencváros elleni NB I-es mérkőzés után az Európa Ligában is pályára lépett a Mol Vidi FC nyáron szerződtetett szélsője, Hangya Szilveszter.

A négyszeres magyar válogatott játékos a 76. percben váltotta Milanovot a BATE Boriszov elleni csoportmérkőzésen, a lefújást követőn pedig csalódottan nyilatkozta az újságíróknak, hogy meglátása szerint nem volt benne a meccsben a vendégek vezető gólja, de 0-1 után sem érezte, hogy megkapják a másodikat – a védelmi hibákból kapott két gólt ide kattintva nézheted meg.

A szünet után mi irányítottuk a mérkőzést, szinte egykapuztunk, csak az ő térfelükön zajlott a játék. A második gól megfogta a csapatot, megtört a lendületünk, itt már el is dőlt minden, hiszen kevés idő volt hátra – emlékezett vissza Hangya. – Ha picit pontosabbak lettünk volna elől az utolsó passzoknál, akkor meglehetett volna a döntetlen. Az első félidőben igyekeztünk a két szélen megtörni őket, de sajnos a beadások nem sikerültek túl jól, ha ezek kicsit pontosabbak lettek volna, akkor megszerezhettük volna a vezetést. Okosan játszott a BATE, főleg, miután megszerezte a vezetést. A támadóharmadban nagyon kevés területet hagytak nekünk, szinte az egész csapat a tizenhatosukon belül védekezett, amikor pedig megszerezték a labdát, ügyesen járatták, nem vagdalkóztak.

Hangya hozzátette, a csapat természetesen megérezte Lazovics és Huszti hiánya, de ebből a meccsből is lehet építkezni, mert a második játékrészben szinte csak a BATE térfelén pattogott a labda, a pozitívumokat felhasználva pedig azon lesznek, hogy minél hamarabb megszerezzék az első győzelmet a csoportban.

címlapfotó: molvidi.hu

Olvasói sztorik