Magyar foci

Dzsudzsák: Lépnem kellett, mert nem várhattam tovább

A magyar válogatott klasszis vissza akart térni, Európába, de...

Megírtuk: bár a kilencvenhatszoros magyar válogatott Dzsudzsák Balázs iránt az angol és a holland bajnokságból is érdeklődtek, valamint szóba került szerződtetése a Vidi FC-nél is, végül maradt az arab ligában, hiszen az élvonalbeli az al-Ittihad Kalbához írt alá. Emiatt egyébként kapott egy nagyon durva üzenetet.

A játékos eddig nem kommentálta a klubváltását, ám most a Nemzeti Sporthoz eljuttatott közleményében beszélt a váltás okairól, ebből idézünk részleteket.

Azt is megmutattuk, honnan kapott még „visszautasíthatatlan” ajánlatot a szélső.

Moratát lecserélték, meglökte az edzőjét – FOTÓ
A Chelsea sztárja nem volt boldog.

A nyár elején határozott tervem volt a jövőmmel kapcsolatban: vissza akartam térni az európai labdarúgásba!

Türelmesen vártam a megfelelő ajánlatra, de legnagyobb bánatomra nem kaptam ilyet.

Tisztában voltam vele, hogy az eddigi bérem töredékét kereshetem meg Európában. Ezért kész is voltam a kompromisszumra, mert tudtam, hogy ezért nekem is áldozatot kell hozni.

Szívemhez közeli és szép befejezése lett volna a karrieremnek a holland élvonal, de sajnos ez sem jött össze, mert az érdeklődők között nem volt olyan klub, amelyikkel egyezett volna az ambíciónk.

Így hát maradt az Al-Ittihad Kalba, amely már a nyár elejétől, folyamatosan keresett, nagyon szeretett volna a soraiban tudni, és várt rám!

Lépnem kellett, mert nem várhattam tovább. Marco Rossi szövetségi kapitány – érthető módon – csak akkor látja helyemet a válogatottban, ha van csapatom. Nekem pedig – ahogy mindig, úgy most is – Magyarország és a magyar válogatott az első számú klubom!

A teljes levelet az nso.hu-n olvashatod el.

Címlapkép: al-Ittihad Kalba

Olvasói sztorik