Magyar foci

A BATE-edzőt semmivel nem tudta meglepni a Vidi

Alekszej Baga nehéz meccset várt, meg is kapta.

Ahogyan arról már beszámoltunk, a Mol Vidi FC 2-0-ra elveszítette az első csoportmeccsét az Európa Ligában a fehérorosz BATE Boriszov ellen – két védelmi hiba pecsételte meg a fehérváriak sorsát, a két gólt ide kattintva nézheted meg.

A vendégek vezetőedzője a meccs utáni sajtótájékoztatóját azzal kezdte, hogy egyáltalán nem volt könnyebb meccs annál, mint amire számított.

Nagyon jó csapat ellen játszottunk, nagy nyomás alá helyeztek minket. Szerencsére kihasználtuk a helyzeteinket, a másodikat ráadásul pontrúgásból lőttük, ami mostanában az erősségünk – mondta Alekszej Baga. – Igazán meglepő taktikai húzást nem láttam, nagyjából ugyanazt játszották, amit korábban láttunk tőlük. Most sem Huszti, sem Lazovics nem lépett pályára, de a játékrendszer nem változott. Lazovics távozása egyáltalán nem könnyítette meg a Vidi helyzetét, de tiszteletben kell tartani a döntését. Remek játékosról beszélünk, aki nemcsak a Vidiben játszott jól, hanem az előző csapataiban, például a PSV-ben vagy a Leverkusenben is.

Baga zárásként megjegyezte, természetesen ez egy fontos mérkőzés volt a számukra, nagyon örül, hogy három ponttal távozhat Budapestről, de hátra van még öt meccs, és mivel mára mindennaposak lettek a meglepetések a fociban, bármi előfordulhat még a továbbjutást illetően.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik