Magyar foci

Ugrai aláírt új csapatához, erős külföldi bajnokságban folytatja

A válogatott támadó a görög Atromitosz FC játékosa lett.

A Rangadó.hu információi szerint megvan Ugrai Roland új csapata: az ötszörös magyar válogatott támadó a görög élvonalban szereplő Atromitosz FC játékosa lett. Az átigazolást egyelőre nem erősítették meg hivatalosan a felek.

Ugrai a szezont a DVTK-ban kezdte, de Busai Attila mellett vele is közös megegyezéssel bontott szerződést a klub, miután mindkét játékost a  tartalékcsapatba száműzte a szakmai stáb a DVSC elleni harmadik fordulós vereséget követően. Nagy érkezőt jelentettek be a Fradinál is, mutatjuk, ki az új fiú.

Az Atromitosz FC a görög bajnokságot két meccsen szerzett négy ponttal kezdte, ezzel az élmezőnyhöz tartozik, jelenleg az ötödik. A tavalyi szezonban a negyedik lett a klub, így indulhatott az Európa Ligában, ahol a fehérorosz Breszt ellen esett ki.

A keretben ott van a szintén magyar válogatott Megyeri Balázs, így Ugrainak lesz ismerőse. Érdekesség, hogy a csapat Wikipedia-oldalán már ott szerepel Ugrai neve, szóval tényleg csak a hivatalos bejelentés van hátra. Honlapunk egyébként elérte Ugrait, aki azonban egyelőre nem szeretné kommentálni a hírt.

Válogatott játékosaink közül immár csak Dzsudzsák Balázsnak nincs csapata, viszont nemrég megszólalt az ügyben, így könnyen lehet, hogy topligában köt majd ki.

Forrás: Wikipedia

Címlapkép: MTI

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik