Magyar foci

Futács Márkó harmadosztályú csapattal készül

A magyar csatár elárulta: szívesen játszana az EL-ben, ha nem jön össze, akkor kelet felé menne.

Korábban beszámoltunk arról, hogy Futács Márkó távozott a horvát Hajduk Split labdarúgócsapatától. A klub honlapjának közleménye szerint közös megegyezéssel bontottak szerződést a csatárral, aki az elmúlt két évben 45 mérkőzésen 24 gólt szerzett.

A magyar játékos a szakítás után hazatért, jelenleg pedig a harmadosztályú III. Kerületi TVE edzéseit látogatja.

– A szerződésbontás a Hajdukkal az utóbbi hónapok eredménye volt. Meglátásom szerint senki nem járt jól, de túl vagyunk rajta, itthon vagyok és várom az ajánlatokat.

A Hajduk-szurkolók támadásáról

– Az ügyről senki nem tud sokat, mivel nem szerettem volna erről beszélni. Családom van, rossz elképzelni, hogy ez az eset nappal történt. Mi történt volna, ha nem csak mi öten, srácok lettünk volna ott, hanem a családjainkkal?

A felkészülés kezdetéről

– Úgy tértem vissza nyáron a Hajdukhoz, hogy a klub játékosa vagyok. Majd nem kerültem be a keretbe, aztán az elmúlt három hétben elmérgesedtek a dolgok, mivel a második számú csapattal edzettem.

Merre tovább?

Olyan csapatban el tudnám magam képzelni, amelyik Európa Ligában játszik. Ha erre nincs lehetőség, akkor kelet felé mennék. Ennek pénzügyi okai vannak, hiszen 28 éves vagyok, gondolnom kell a jövőre.

A legfrissebb hírek szerint Futács Márkót patinás, hússzoros bajnokcsapat nézte ki, részletek ITT.

címlapkép: Digi Sport 24 – Facebook

Olvasói sztorik