Magyar foci bajnokok ligája

Eldőlt, hova költözik Felcsútról a Vidi FC – hivatalos

A Pancho Arénában már nem játszhatnak.

Továbbra is bizonytalan, mikor készül el végre a Sóstói Stadion, amelynek átadása már többször is csúszott. A bajnoki és Magyar Kupa-mérkőzéseit Felcsúton játssza a Mol Vidi FC, és eddig a Bajnokok Ligája-selejtezőben is ott lépett pályára.

De csak eddig, mert a rájátszás, a negyedik forduló hazai mérkőzését már nem rendezheti ott, ahogyan a BL- vagy EL-csoportmeccseket sem.

A svéd Malmö FF elleni kedd esti továbbjutást követően Marko Nikolics vezetőedző részéről elhangzott, hogy a csapat biztosan a ferencvárosi Groupama Arénában rendezi mind a négy hazai nemzetközi mérkőzését a továbbiakban.

Természetesen nem vagyok boldog emiatt. Két és fél éve Felcsúton játszunk, amióta én itt vagyok, ez a hazai pálya. Ez nem ideális helyzet. Szerettük volna Székesfehérváron ünnepelni a bajnoki címet és ma is ott pályára lépni, de aki szereti ezeket a srácokat, az remélem, megtalálja a megoldást és ott lesz, bárhol is játszunk. Ezek a fiúk megérdemlik a biztatást. Kérni nem fogok senkit, hogy jöjjön el szurkolni, ám aki úgy érzi, legyen ott. Természetesen alig várjuk, hogy Fehérváron futballozzunk – hallható a Nemzeti Sport Online videójában.

nyitókép: MTI, Illyés Tibor

Olvasói sztorik