Magyar foci

Rossi figyelmeztetésére ellenére Dzsudzsák képviselői nem kapkodnak

Lejárt a határidő: ha a szövetségi kapitány tartja a szavát, akkor Dzsudzsák nem lesz válogatott a finnek ellen.

Számomra nem a képességei jelentik a kérdőjelet, technikailag és taktikailag is nagyon képzett. Az utóbbi tíz év legjobb magyar játékosa Gera Zoltán mellett. Kifejezetten kedvelem a játékát és egyébként jó kapcsolatban vagyok vele. Azonban ha nem edz és nem játszik rendszeresen, akkor hogyan tudna a finnek ellen pályára lépni? Ha a következő két hétben talál magának csapatot és fizikailag jó állapotban lesz, akkor nem kérdés, hogy tagja lesz-e a keretnek.

– ezt nyilatkozta néhány hete a magyar válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi azzal kapcsolatban, hogy mi lesz Dzsudzsák Balázs válogatott szereplésével, amennyiben nem talál időben csapatot.

Az olasz szakember által említett határidő a hét elején lejárt, Dzsudzsáknak pedig továbbra sincs klubja. A Digi Sport 24 megkereste a futballista menedzsmentjét, akik addig nem kívánnak nyilatkozni, amíg nem találtak ügyfelüknek új csapatot.

Dzsudzsák képviselői annyit azonban elárultak, hogy nem szorítja őket az idő, hiszen a legjobb megoldást akarják megtalálni. Ha Marco Rossi tartja a szavát, akkor a magyar válogatott legközelebb Dzsudzsák Balázs nélkül lép pályára. A találkozót szeptember 8-án, Finnország ellen a Nemzetek Ligája sorozatban vívjuk.

Olvasói sztorik