Magyar foci

Nego elárulta, kezezett-e a gólja előtt

A francia védő bevallotta, élvezte, hogy sok szurkoló előtt játszanak.

Nagyszerű eredményt ért el a Vidi Svédországban, köszönhetően a Malmö vezető góljára gyorsan válaszoló Loic Negónak. A csodás találatot itt mutattuk, a főszereplő pedig a Vidi honlapjának elárulta, nem ért kézzel a labdához. A svéd szurkolók gyalázatos viselkedése mellett sem szabad elmenni szó nélkül.

Remek labdát kaptam Juhász Rolandtól a gól előtt, figyelte a mozgásomat, és a védők vonala mögé ívelt – magyarázta a francia játékos. – Megküzdöttem a hátvédekkel, akik persze azt kiabálták, hogy kézzel értem a labdához. Nem így történt, hozzám került a labda, amit szerencsére sikerült jól eltalálnom. Természetesen boldog vagyok a gól miatt, de a lényeg az, hogy a csapat jó eredményt ért el.

De vajon mire lesz elég az 1–1 a felcsúti összecsapáson?

– Ez nem rossz eredmény, de még nem értük el a célunkat, a visszavágó előttünk van. Persze örülünk a döntetlennek, ráadásul idegenben gólt szereztünk, ami nagyon fontos lehet – tette hozzá Nego. – Nem olyan gyakran történik meg velünk, hogy közel húszezer szurkoló előtt játszunk, de ez nem hatott ránk bénítóan, sőt. Én külön élveztem a helyzetet, szeretek ilyen hangulatban focizni.

Nyitókép: molvidi.hu

Olvasói sztorik