Magyar foci

Kapust igazolt a Fradi – hivatalos

Kovács Áron visszatért a futsalcsapathoz.

Újabb visszatérővel erősített a Fradi futsalcsapata: ezúttal kapusposztra érkezett régi-új játékos, a Ferencvárosban nevelkedő Kovács Áron – írja a fradi.hu.

Megműtötték Iszlait, kihagyja a teljes őszt
A Mezőkövesd játékosának elszakadt a keresztszalagja.

Kovács a Fradiban kezdett el futsalozni, az NB II-es második csapatban már 16 évesen bemutatkozott a felnőttek között, az U19-esekkel pedig bajnoki címet, valamint ezüst- és bronzérmet szerzett. Hat év után a Vasashoz igazolt, amelynek színeiben bemutatkozott az NB I-ben, sőt gólt is szerzett. Az elmúlt két évet – egy rövid kitérőtől eltekintve – Dunakeszin töltötte, mostantól azonban újra a Fradi sikeréért küzd.

– Volt több megkeresésem a nyáron, ám azok nem voltak megfelelőek az életem jelenlegi periódusához. Pont pénteken beszélgettem Temesi Norbival, hogy mik lehetnek az opciók, és már egy kicsit elkeseredett is voltam, ám jött egy üzenet, hogy lehetőségem van a visszatérésre! Nagyon boldog vagyok, hogy újra itt lehetek – mondta.

Kovács Áron elmondta azt is, örül neki, hogy ismét együtt dolgozhat Tóth Gyulával, hiszen tőle tanulta meg a futsal alapjait, és bízik benne, hogy jól ki tudják egészíteni egymást.

Címlapkép: FradiMédia

Olvasói sztorik