Magyar foci

Balogh Norbert már Cristiano Ronaldóról álmodik

Feljutás esetén megvalósulhat a magyar játékos nagy vágya.

Hosszabb interjút készített a Corriere dello Sport az olasz másodosztályú Palermo magyar játékosával, Balogh Norberttel. Mint ismert, a csatár a mögöttünk hagyott szezonban csupán kettő bajnoki mérkőzésen kapott lehetőséget, igaz, több sérülés is hátráltatta.

Klubja a hosszú idény végén nem tudta kiharcolni a feljutást, így a Serie B-ben újra nagy reményekkel vágnak neki a kihívásnak.

Mindent pozitívan élek meg jelen pillanatban magam körül – olvasható a 22 éves magyar játékos nyilatkozata a Live Sicilia Sport fordításában. – Érzem a felelősséget, hogy Zamparini klubelnök korábban Cavanihoz hasonlított. A múlttal nem kívánok foglalkozni. Hat hónappal ezelőtt megismerkedtem Fannival, ő segített át a nehéz időszakon, mindig pozitív volt. Néhány hete jártunk Párizsban és Disneylandben, megkértem a kezét, ő pedig igent mondott.

Menyasszonyom lett 🙏🏾💍❤️❤️

A post shared by Norbert Balogh1️⃣6️⃣ (@norbert_balogh16) on

Az új szezonról

– Egy évvel ezelőtt azt mondtam, hogy „ez az én évem lesz”. Most már hasonló kijelentéseket nem szeretnék tenni. Akkor is minden nagyon jónak tűnt, de rengeteg nehézséggel kellett szembenézem, ugyanakkor mindezek csak erősebbé tettek. Most az edzőmeccseken jó formát mutattam, jöttek a gólok is, morálisan sokat jelent ez számomra. Az elmúlt szezonban kevés lehetőséget kaptam, de nem az edzőimre voltam haragos, hanem az engem ért sok szerencsétlenség miatt bosszankodtam.

Erről álmodik Balogh

Ronaldo megérkezett Torinóba, én pedig majd a másodosztályban bizonyíthatok. Már az is hatalmas motiváció számomra, hogy egyszer találkozhassak vele. Ha feljutunk, megvalósulhat az álmom

– fogalmazott a magyar játékos. 

Balogh Norbert a júliusi edzőmeccseken kiváló formát mutatott – fotó: Tullio M. Puglia/Getty Images

címlapkép: Tullio M. Puglia/Getty Images

Olvasói sztorik