Magyar foci

Prukner László visszatért a Fradihoz – hivatalos

A szakember az utánpótlásban dolgozik tovább.

A Fradi korábbi vezetőedzője, Prukner László lett az FTC utánpótlás szakmai igazgatója – írja a zöld-fehérek hivatalos oldala. 

Prukner László veszi át a Ferencváros labdarúgó utánpótlásának irányítását. A szakember 2010 és 2011 között a Fradi első csapatának vezetőedzője volt, korábban pedig Kaposvárott tette le a névjegyét utánpótlás szakemberként.

Prukner László 1998-ban kezdett dolgozni a Kaposvári Rákóczinál. Az utánpótlásban és az első csapat másodedzőjeként is tevékenykedett, majd 2003 és 2010 között vezetőedző volt.

Prukner László Kaposvárott töltött évei alatt nevelkedett az együttesnél a 11-szeres válogatott támadó, Rajczi Péter, majd a szakember keze alatt mutatkozott be a magyar élvonalban a 2016-os magyar Eb-keret tagja, Nikolics Nemanja, a válogatott kerettagságig jutó Balajcza Szabolcs, a címeres mezben pályára is lépő Szakály Péter és öccse, a szintén magyar bajnok Dénes, valamint Oláh Lóránt, Jovánczai Zoltán, Balázs Benjamin és a jelenlegi Fradi-keret tagja, Bőle Lukács is.

Prukner újra a zöld-fehéreknél dolgozik – fotó: Digi Sport/YouTube

címlapkép: fradi.hu

Olvasói sztorik