Magyar foci

Neves szakember jelentkezett be magyar szövetségi kapitánynak

„Ki vagyok én, hogy nemet mondjak a válogatottnak?”

Egészen elképesztő fogadtatást kapott a Honvéd-drukkerektől Marco Rossi, aki a fanatikusok törzshelyén közös falfestményre került Puskás Ferenccel. A Szlovákiában bronzérmes DAC olasz trénere a DIGI Sport híradójának elárulta, hogy igent mondana-e, ha felkérnék magyar szövetségi kapitánynak. Még egy évig szerződés köti a DAC-hoz, de a magyar kapitányságot továbbra is vonzónak tartja.

– Magyarország a második otthonom, hat évig itt éltem, és éreztem az emberek, a szurkolók megbecsülését. De ki vagyok én, hogy nemet mondjak a válogatottnak?

A szurkolói találkozó apropója egyébként az volt, hogy a honvédosok törzshelyén készült egy olyan falfestmény, amelyen nem akármilyen legendákkal került egy csapatba Rossi és honfitársa, a kispesti gólkirály Davide Lanzafame. Lanzafame egyébként az NB I-es belül válthat csapatot, részletek itt.

Kétéves börtönbüntetésre ítélték Cristiano Ronaldót
Nem úszta meg az adócsalást a portugál sztár.

– Hihetetlenül büszkeséget éreztem, amikor először megláttam a festményt, hiszen egy falra kerültem nemcsak a Honvéd, de az egész magyar labdarúgás legnagyobb alakjával. Puskás Ferenc a nagyapám bálványa volt, amikor fiatal voltam, egyfolytában róla beszélt. Az ő oldalán lenni, nos, ez számomra egy felfoghatatlanul csodás dolog – mondta Rossi.

Interjú Marco Rossival

Egészen elképesztő fogadtatást kapott a Honvéd-drukkerektől Marco Rossi, aki a fanatikusok törzshelyén közös falfestményre került Puskás Ferenccel. Közben pedig vizsgálódnak a szlovák aranyérmes Trnava körül, így akár előbbre is léphet a bronzérmes DAC-cal az olasz tréner. Rossi híradónknak elárulta, hogy igent mondana-e, ha felkérnék magyar szövetségi kapitánynak.

Közzétette: DIGI Sport 24 – 2018. június 15.

Címlapkép: MLSZ

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik