Magyar foci

Heten nem jelentek meg a Videoton első edzésén

Munkához látott a magyar bajnok.

Orvosi vizsgálattal kezdte a felkészülést a magyar bajnok Videoton a következő szezonra. A klub műszerezettségi háttere már lehetővé tette, hogy külső szolgáltató bevonása nélkül, Sóstón végezzék el a szűrővizsgálatokat.

– A már jól megszokott protokoll szerint kezdődött a csapat nyári felkészülése az új szezonra. Csütörtök reggel a csapat egyik fele orvosi vizsgálaton, a másik fele pedig terheléses teszten vett részt. A keret számára egyáltalán nem ismeretlenek ezek a felmérések, hiszen minden évben kétszer, télen és nyáron elvégezzük ugyanezeket. A különbség annyi volt az idei vizsgálatokkal kapcsolatban, hogy a klub műszerezettségi háttere már lehetővé tette azt, hogy külső szolgáltató bevonása nélkül végezzük el a szűrővizsgálatokat a Sóstói Stadion edzőközpontjában. A fizikai felméréseknek is Sóstó adott otthont, csupán a terheléses tesztet kellett külső helyszínen elvégezni – tájékoztatta a klubhonlapot dr. Kovács Tibor csapatorvos.

A csapattal kapcsolatos hír továbbá, hogy Anel Hadzicnak június 30-ig szól a szerződése, de a felkészülést a Vidivel kezdte el. Ezekiel Henty, Lorentz Márton, Bódi Ádám, Sejben Viktor, Zöldesi Illés, Szabó Bence és Bévárdi Zsombor is a Videoton FC játékosa, de nekik a klub engedélyével nem kellett csatlakozniuk a csapathoz.

Címlapkép: vidi.hu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!