Magyar foci

Visszavonulás? Gera Zoltán elmondta, mi lesz vele a jövőben

A Fradi ikonja Balmazújvárosban tért vissza a pályára sérülése után.

A Ferencváros balmazújvárosi 3-3-as döntetlennel zárta az NB I-es szezont. A mérkőzés örömteli pillanata volt, amikor a 78. percben csereként beállt a hosszú sérülés után újra pályára lépő Gera Zoltán, aki így maga mögött hagyhatja nehéz időszakát. A lefújást követően a Fradi-ikon a klubtévének mesélt a visszatéréséről.

– Izgultam, hogy minden jól működjön, a lábam is, bírjam ezt a rövid időt, hiszen elég sokat kihagytam, és olyan régóta még nem edzem a csapattal, hogy azt mondjam, százszázalékos vagyok. (…) Nehéz volt felvenni a tempót ennyi kihagyás után, de nem lehetek elégedetlen, ez egy jó lépés a jövőre nézve.

Rákérdeztek nála, hogy láthatják-e a következő szezonban a pályán.

– Ezt még nem lehet kijelenteni. Most lesz egy hét pihenő, azt beszéltük meg, hogy visszajövök, és elkezdem a csapattal a felkészülést. Ahogy múlik az idő, egyre jobban látszani fog, hogy érdemes még egy évet játszani, vagy nem. Beszéltem Thomas Doll-lal, tőle is várom a visszajelzéseket, hogy látja a helyzetemet, hogy lát edzések közben, és akkor majd leülünk beszélni, hogy legyen. Jelen pillanatban nem tudok a jövőmmel kapcsolatban semmi konkrétat mondani – tette hozzá.

Olvasói sztorik