Magyar foci

Drámai meccs: öngólokkal esett ki a Balmazújváros

Elképesztő fordulatok jellemezték az összecsapást.

NB I, 33. forduló:

Balmaz Kamilla Gyógyfürdő–FTC 3-3 (2-3)
Balmazújváros. Játékvezető: Szőts Gergely.
Balmaz Kamilla Gyógyfürdő: Horváth L. – Habovda, Rus, Tamás L., Uzoma – Vajda, Sigér, Batarelo (Rudolf, 63.), Maisuradze (Kamarás, 90.) – Arabuli (Zsiga, 79.), Andrics. Vezetőedző: Horváth Ferenc.
FTC: Holczer – Lovrencsics G., Batik, Leandro, Pedroso – Szpirovszki, Nagy D. (Hajnal, 13.) – Varga R., Paintsil, Bőle (Gera, 78.) – Georgijevic (Böde, 78.). Vezetőedző: Thomas Doll.
Gólszerzők: Batarelo (19.), Arabuli (28.), Tamás L. (70.), illetve Tamás L. (15., öngól), Bőle (17.), Uzoma (44., öngól).

A kiesés elkerüléséért lépett pályára az NB I utolsó fordulójában a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő, míg az FTC számára nem volt tétje a meccsnek. A fradi.hu tudósítása szerint a 15. percben egy kavarodás után Leandro tüzelt közelről, a kapus beleért, úgy tűnt, nincs benn, Tamás a gólvonal közeléből megpróbálta kikotorni a labdát, azonban rávágta a kapufára, ahonnan egyértelműen becsorgott a hálóba. Öngól, 0-1.

A 17. percben már kettővel vezettek a vendégek: Bőle Lukács cselezte be magát a tizenhatoson belülre, és magabiztosan a hálóba lőtt, 0-2. Ekkor felpörögtek az események, a Balmaz szinte a középkezdésből szépített: egy gyors lerohanás után Holczer még bravúrral hárított egy lövést, azonban a kipattanót Batarelo a hálóba kotorta, 1-2.

A 28. percben hihetetlen góllal egyenlített a Balmazújváros: Nemanja Andrics a térfél közepén kapott labdát, lendületből elindulva kicselezte a védőit, Holczeren is túljutott, majd az alapvonalról a kapu elé passzolt, az érkező Arabuli pedig közvetlen közelről bepofozta a hálóba a labdát, 2-2.

Arabuli egyenlítő gólja a Fradi ellen

❗Óriási meccs van Balmazújvárosban❗Kétgólos hátrányból hozta vissza a bennmaradás reményét Horváth Ferenc legénysége❗Kövesd élőben ezt az izgalmas mérkőzést: http://bit.ly/2ss2WdG

Közzétette: M4Sport – 2018. június 2.

Nem volt még vége az első félidőnek: Varga Roland húzott el a bal oldalon, jó ütemben adott be, senki nem érkezett a beadásra, a kapu közelében álló Uzoma azonban teljesen érthetetlen módon kétségbeesetten a saját kapujába sodorta a labdát, 2-3.

A második félidőben egyetlen találat esett: a 70. percben egyenlített a Balmazújváros, egy szögletet Tamás László fejelt a kapuba. A 94. percben Vajda remek cselek után lőtt, Holczer vetődve védett, a kipattanót viszont a hálóba vágták a balmaziak. Fergeteges ünneplés kezdődött, hiszen ez a gól a bennmaradásukat jelentette volna, ám a játékvezető les miatt jogosan érvénytelenítette a találatot.

A 3-3-mal egy pontot szereztek a hazaiak, ez azonban nem volt elég a bennmaradáshoz: a Balmaz 36 ponttal végzett, csakúgy, mint a DVTK, ám kevesebb győzelmének köszönhetően egy év után búcsúzott az élvonaltól.

Címlapkép: FradiMédia

Olvasói sztorik