Magyar foci

Kabát Péter jótékony célra ajánlotta fel az autóját

Közel háromezer forintért bárki megnyerheti az Audit, továbbá gyerekeknek is segíthetsz.

Hivatalos oldalán tett közzé egy jótékonysági felhívást az Újpest és a magyar válogatott korábbi támadója, Kabát Péter, akit mostanában az egyik hazai kereskedelmi csatorna szórakoztató műsoraiban is sokszor láthatunk.

A felhívás lényege, hogy aki befizet a Reményt a Gyermekeknek Közhasznú Egyesület számlájára 2922 forintot, az megnyerheti az egykori kiváló csatár több millió forintot érő Audi A5 típusú autóját – a részleteket ide kattintva olvashatod el. Kabát Péter a Rangadónak elárulta, miért éppen az autójától válik meg, és hogyan esett a választása az említett egyesületre.

Nagyon sajnálom, de eljött az ideje, hogy lecseréljem az autómat. Én nem szoktam két-három évente váltogatni a kocsikat, ezt is tíz évig használtam, és úgy éreztem, ha már váltanom kell, akkor szeretnék ezzel egyidejűleg beteg és hátrányos helyzetben lévő gyerekeken segíteni a nyereményjátékkal – kezdte honlapunknak Kabát. – Nem határoztam meg álomösszeget, de bízom benne, hogy minél több pénz gyűlik össze, mert nagyon jó helyre kerülne, nagy segítség lenne ez a gyerekeknek.

Kabát ‒ aki jelenleg az NB II-es teremlabdarúgó-bajnokság Nyugati-csoportjában szereplő PAFC-Mitre játékosa ‒ az egyesület jószolgálati nagykövete is egyben, a Rangadónak pedig elárulta, hogy a nyár folyamán többször is meglátogatja majd az ottani gyerekeket, akikkel együtt sportos programokban fog részt venni.

Büszkén viselem ezt a titulust, ahol tudok, meg fogok jelenni – folytatta az egykori válogatott labdarúgó, majd azt is elmondta honlapunknak, miért éppen 2922 forintot állapítottak meg. – A 22-es számot mindenképpen meg akartam jeleníteni (ez volt a korábbi támadó állandó mezszáma a klubcsapataiban, valamint jelenleg is ez díszeleg a hátán a kispályán), a háromezer forintot pedig nem szerettük volna meghaladni. Úgy gondolom, ez talán nem olyan nagy összeg, hogy sokan ne tudják megengedni maguknak a részvételt a játékban. Hosszú távon használható még ez az autó, és azért közel háromezer forintért ezt megnyerni nem kis ajándék.

Ezt az autót lehet megnyerni. Fotó és címlapfotó: kabatpeter.hu
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik