Magyar foci

Rámehet a bronzérem a Loki kisiklására

A felhőszakadás nemcsak játékteret nem kímélte, de a víz betört a stadion épületébe is.

NB I, 32. forduló

Debreceni VSC–Puskás Akadémia 1–1 (0–1)

Debrecen, Nagyerdei stadion. Játékvezető: Bognár.

Debrecen: Nagy S. – Bényei, Szatmári, Mészáros N., Ferenczi J. (Takács, 74.) – Bódi, Tőzsér, Kusnyír, Varga K. – Tabakovic, Sós (Bereczki, 46.). Edző: Herczeg András.

Puskás Akadémia: Hegedüs L. – Klinar, Heris, Spandler, Trajkovski – Bacelic-Grgic, Balogh B. – Radó (Perosevic, 75.), Márkvárt, Molnár G. (Madarász, 65.) – Henty. Edző: Pintér Attila.

Gólszerzők: Tabakovic (56.), illetve Radó (10.).

Kiállítva: Bacelic-Grgic (63.)

Felhőszakadás miatt 17 óra helyett hatvan perccel később kezdődött a meccs a 32. fordulóban. Történt, hogy bő egy órával a tervezett kezdés előtt hatalmas eső zúdult Debrecenre, a Nagyerdei stadion játékterét is elöntötte a víz, így negyedórával a kezdő sípszó előtt Bognár Tamás játékvezető és segítői úgy döntöttek, alkalmatlan a pálya a játékra.

A felhőszakadás nemcsak játékteret nem kímélte, de a víz betört a stadion épületébe is, a játékoskijárónál és az öltözőfolyosókon több centiméter magasan hömpölygött.

Este hatkor aztán elindult a foci, és Radó Andrásnak mindössze tíz percre volt szüksége a vezető gólhoz (melyhez Nagy Sándor kapus is kellett…).

A második félidő közepén létszámhátrányba került a Pintér-együttes, miután Bacelic-Grgic lefejelte Kusnyírt. Ekkor már 1–1-re állt a meccs, hiszen Tabakovic nem sokkal korábban egyenlített.

Ez is maradt a végeredmény, ami annyit tesz, hogy a DVSC lépéshátrányba került a harmadik helyért vívott harcban.

Nyitóképen Herczeg András Fotó: dvsc.hu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!