Magyar foci

A hosszabbításban dőlt el a Paks és a Balmazújváros meccse

A 91. percben született meg a győztes találat.

NB I, 32. forduló

Paksi FC – Balmaz Kamilla Gyógyfürdő 0-1 (0-0)
Paksi Stadion. Játékvezető: Solymosi.
Paks: Rácz – Kulcsár, Lenzsér, Fejes, Báló – Simon Á. (Nagy R., 78.), Kecskés, Bertus (Papp. 68.) – Haraszti, Hahn (Szakály, 78.), Bartha. Vezetőedző: Csertői Aurél.
Balmazújváros: Horváth – Habovda, Rus, Tamás, Uzoma – Vajda (Erdei, 78.), Sigér, Batarelo (Zsiga, 68.), Maisuradze – Arabuli, Rudolf (Kamarás, 85.). Vezetőedző: Horváth Ferenc.

Gólszerző: Rus (91.)

A Paks a kiesés ellen menekülő Balmazújvárost látta vendégül az OTP Bank Liga utolsó előtti fordulójában. Az újonc már az első percben veszélyeztetett, Vajda lövése nem sokkal szállt kapu fölé. Az első negyedórában főleg mezőnyben gyűrték egymást a csapatok, majd a 20. percben Bartha tüzelt fölé. Az első félóra végén Haraszti oxival tette kapura a labdát, ám Horváth kapus a helyén volt.

A Balmazújváros kapusának rögtön a második félidő elején is akadt dolga. A folytatásban is leginkább mezőnyben küzdöttek a csapatok, a kapuk nem igazán forogtak veszélyben. Egészen a 72. percig, amikor Sigér bombája a jobb kapufán csattant. A találkozó végül a 91. percben dőlt, amikor Rus szerezte meg a győztes gólt a vendégeknek, amivel az utolsó játéknap előtt elmozdultak a kiesőzónából.

címlapfotó: balmazfoci.hu

Olvasói sztorik