Magyar foci

„Ismét szóltak fentről” – kibuktak a fradisták a Honvéd tizenegyese miatt

Politikát emlegetnek a dühös zöld-fehér fanatikusok.

A Honvéd-Ferencváros meccs egyetlen jelenet okán maradt beszédtéma a továbbiakban is, nevezetesen a Davide Lanzafame-Dibusz Dénes esetből érkező tizenegyes miatt. A vendégek drukkerei a klub Facebook oldalán „értékelték” a bírói döntést, sokan közülük politikai beleszólásról beszélnek, de önmagában a játékvezető teljesítményét is erősen bírálták.

  • Javaslom a bírói továbbképzést! 3 meccs óta vannak „érdekes” ítéletek… Sajna amellett hogy a helyzetek kimaradnak… De idegileg gyilkos lehet egy folyamatos “melléfújás”!
  • Gyomorforgató!!! Minősíthetetlen amilyen szinten ellenünk fújnak a bírók, valószínű ki van adva nekik hogy a Vidinek kell idén bajnoknak lennie! Majd alkalomadtán ne felejtsék el megköszönni a birói testületnek a bajnoki címet!!!
  • Ismételten köszönjük a “korrekt” játékvezetést. Úgy látszik, hogy ismét szóltak fentről, hogy a Fradi nem nyerhet. Kíváncsi lennék melyik meccset nézte ez a barom spori.
  • Én tökéletesen értem. A Videotonnak kell ezt a bajnokságot nyernie.
  • Az első félidőben ugyan ezért ( a bekk vitte a Böde lábát és a labdát is ) fel sem merült a bìróban a tizenegyes… Kicsit érdekes és nevetséges is egyben…

A szóban forgó jelenetet itt, Dibusz reakcióját pedig itt találod meg!

Címlapkép: Ferencváros Facebook

Olvasói sztorik