Magyar foci

Hihetetlen nagy szívéről tett tanúbizonyságot a „Legaranyosabb Loki-szurkoló”

Kapott egy aláírt mezt, de nem tartja meg.

A 11 éves Bodnár Balázs nyerte a „Legaranyosabb Loki-szurkoló” címet, miután az ő fotójára érkezett a legtöbb szavazat. Nyereménye egy, a DVSC játékosai által dedikált Loki-mez, amit a kisfiú azonnal fel is ajánlott jótékony célra, hogy segíthessen a gyilkos kórral harcoló barátján – írja a DVSC.hu.

Balázsról tudni kell, hogy a Debreceni Labdarúgó Akadémia U11-es csapatának labdarúgója. Újfehértón, az Erkel Ferenc Általános Iskolában tanul, ahová az egyik évfolyamtársa és egyben jó barátja, Lakatos Márk is jár; ő szintén focizik a kisvárosban.

Bodnár Balázs barátjának ajánlotta a dedikált mezt Fotó: dvsc.hu

Márk decembertől egyre rosszabbul érezte magát, kórházba került, ahol a vizsgálatok során kiderült, hogy nyirokcsomó-daganatban szenved. A család nagyon szegényes körülmények között él, Márknak három kisebb testvére van!

Márkra folyamatos kezelések várnak Budapesten és Debrecenben, ami a család számára nagyon megterhelő anyagilag. Támogatására összefogás indult Újfehértón és a helyi sportegyesületnél.

Bodnár Balázs szintén nagyon szeretne segíteni kis barátján, ezért úgy döntött, ha megnyeri a legaranyosabb Loki-szurkolónak járó dedikált mezt, akkor azt elárverezteti, és az ebből befolyt összeget teljes egészében Márknak és családjának ajánlja fel, ugyanis számukra most minden adomány nagyon nagy segítség.

A Debreceni VSC kéri a szurkolókat, ha lehetőségük van rá, licitáljanak a mezre. A DVSC hivatalos Facebook oldalán található poszt alá várják az ajánlatokat. Licitálni a hónap végéig, május 31-ig lehet. A kezdő licit 50 ezer forint.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!