Magyar foci

A DVTK együttműködést írt alá az abroncsgyártó céggel

A klubnál nagy sikerként könyvelik el a megállapodást.

Hároméves együttműködést írt alá a nemzetközi abroncsgyártó és a DVTK. Az Apollo Tyres abroncsgyártó cég a gyöngyöshalászi gyár megnyitása után most az ország egyik élvonalbeli sportklubjával, a DVTK-val kötött partnerséget, hogy még szorosabbra fűzze viszonyát Magyarországgal. A DVTK labdarúgói a mezükön viselik majd a cég nevét, már a szombati stadionavató meccsen is.

– Klubunk kiemelkedő sikerként értékeli, hogy az Apollo Tyres marketing-kommunikációs partnerének a DVTK-t választotta. Tudjuk, a DVTK mára több egy városi sportegyesületnél. Három megyében, kilenc sportágban, közel kétezer felnőtt és utánpótláskorú fiatal versenyez kötelékünkben. Regionális sportpolitikánk kiemelkedő eredményeként könyveljük el, hogy a Heves megyei gyártóbázisú világcég támogatását sikerült elnyernünk – mondta Sántha Gergely, a DVTK ügyvezetője.

Ugrai Roland és Lipták Zoltán a DVTK labdarúgói, mellettük Tarnai Tamás, Apollo Tyres emberi erőforrás és társasági támogatás igazgató és Sántha Gergely, DVTK ügyvezető.
Olvasói sztorik