Magyar foci

Továbbra sem bevethető a DVSC házi gólkirálya

Nincs könnyű helyzetben Herczeg András vezetőedző.

A Vasas elleni bajnoki mérkőzés 15. percében Könyves Norbert sérülést szenvedett, amely után nem tudta folytatni a játékot, így el kellett hagynia a pályát. A találkozó után a Hajdú-bihari Naplónak nyilatkozott a debreceni játékos, melyet a DVSC.hu is közzétett:

– Az a sérülésem újult ki, amelyet összeszedtem Felcsúton a kupameccsen. Bízom benne, hogy nem komoly, de egyelőre pihennem kell vele, illetve vizsgálatok várnak még rám. A szakemberek azt mondják, ilyen típusú sérülése a futóknak szokott lenni. Az benne a kellemetlen, hogy nem lehet pontosan előre látni, mikor jön rendbe. Amikor azt hisszük, már minden oké, akkor gyakran kiderül, hogy mégsem. Hétvégén biztosan nem állhatok még a csapat rendelkezésére, de nagyon reménykedem, hogy az azt követő héten már játszhatok. De inkább nem ígérnék semmit, mert tényleg nem lehet tudni, mikorra jön rendbe. Nagyon bántott, hogy nem tudtam a Lokit segíteni a Vasas ellen, hisz előtte jó formában voltam. Épp olyan szituációban sérültem meg, amikor kettő az egyben vittük volna kapura a labdát. Ezért is bánt, mert ha berúgjuk, megvan az egyenlítés – mondta a Naplónak Könyves Norbert.

A Debreceni VSC legutóbb a Vasastól kapott ki 3-2-re, szombaton pedig már a Honvéd vendége lesz az OTP Bank Liga 29. fordulójában.

Fotó: dvsc.hu
Olvasói sztorik