Magyar foci

Két erősítés érkezhet a Puskás védelmébe

Remek formában van az NB I-es Puskás Akadémia, amely az utóbbi hetek meccseinek köszönhetően egyre közelebb áll a bennmaradás kiharcolásához. Pintér Attila együttesében alapember a védelem közepén Spandler Csaba, aki 22 éves, saját nevelésű játékosként jutott el 26 alkalommal idén a kezdőcsapatig (18 bajnoki, 8 kupameccs).

A klub honlapja most két fiatal tehetséget emleget, akik Spandler útján járnak. A Puskás–Suzuki-kupa kisfilmjéban a 17 éves Gáspár Mátét és a 16 esztendős Papp Milánt mutatják be.

Pintér az NB III-ba száműzte az egymillió eurós szélsőt
Betartotta ígéretét a felcsúti tréner.

Mint írják: „Az egyik legfontosabb bizalmi pozíció a belső védőé, aki nemcsak védekezik, a támadásépítés is tőle indul. Középhátvédeink, Gáspár Máté és Papp Milán hasonló utat szeretnének bejárni, mint egykori akadémistánk, aki első csapatunk stabil tagja.”

Spandler Csaba nyomában

Az egyik legfontosabb bizalmi pozíció a belső védőé, aki nemcsak védekezik, a támadásépítés is tőle indul. Középhátvédeink, Gáspár Máté és Papp Milán hasonló utat szeretnének bejárni, mint egykori akadémistánk, aki első csapatunk stabil tagja.

Közzétette: Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia – 2018. május 1.

Olvasói sztorik