Magyar foci

Kiderül, hogyan avatják fel az újjáépített Diósgyőri Stadiont

A tervek szerint rövidesen birtokba veszi a DVTK az újjáépített Diósgyőri Stadiont. Április 26-án két mérkőzésen lehet mód a létesítmény tesztelésére, míg május 5-én a Mezőkövesd Zsóry csapatát fogadják első hivatalos mérkőzésünkön – írja a klubhonlap.

Maláriás lett, 18 évesen elhunyt a támadó
Márciusban fertőződött meg, egy hónap alatt legyőzte a betegség.

Jövő héten hétfőn kerül sor a Diósgyőri Stadionrekonstrukciós Kft. taggyűlésére, amelyen Miskolc Megyei Jogú Város és a Beruházási, Műszaki Fejlesztési, Sportüzemeltetési és Közbeszerzési Zrt. képviselői jóváhagyhatják a tesztmérkőzések és a Diósgyőri Stadion átadóünnepségének lebonyolítási rendjét, továbbá a DVTK-val kötendő üzemeltetési szerződést. Amennyiben mindez megtörténik, a klub a lehető legrövidebb határidővel elkezdi a jegyárusítást az interneten és a DVTK Shopban.

Tesztmérkőzések

A tervezett program
2018. április 26., csütörtök,
17.30: Diósgyőri VTK 2011–Mezőkövesd-Zsóry FC 2011 – tesztmérkőzés
19: DVTK U17–Újpesti TE U17 (U17 II. osztály, 25. forduló) – tesztmérkőzés
Jegyinformáció: a két mérkőzés személyenként egy belépőjeggyel tekinthető meg, amelynek ára 1500 forint.

Tesztmérkőzésekről lévén szó, csak a teljes befogadóképesség 60 százalékáig tölthető fel szurkolókkal a stadion. Minden szektor nyitva lesz, de mindegyikbe csak a befogadóképesség 60 százalékáig lehet belépőt váltani. A tesztmérkőzések klubkártya nélkül is megtekinthetők, azonban az interneten csak klubkártya birtokában lehet belépőt vásárolni.

Nyitómérkőzés

A tervezett program
2018. május 5., szombat,
15.30: stadionátadó ünnepség Miskolc Megyei Jogú Város szervezésében
17: Diósgyőri VTK–Mezőkövesd Zsóry (NB I. 29. forduló)
Jegyinformáció: a mérkőzésre szóló jegyek megvásárlásának lehetőségéről a hétfői taggyűlést követően tájékoztatják a szurkolókat.

Olvasói sztorik