Magyar foci

A Sporting szétkapta a győrieket

Jöhet a bronzmeccs.

A Győri ETO futsalcsapata 6–1-es vereséget szenvedett a Sporting ellen az UEFA Futsal Kupa négyes döntőjében.

Nem indult valami jól a találkozó a győriek számára, rögtön az első percben megszerezték a vezetést a portugálok Alex Merlim jóvoltából, majd egy percre rá már két góllal voltak előrébb Cardinal találatának köszönhetően. Itt azonban nem állt meg a Sporting gépezete, még háromszor zörgették meg a hálót a félidő végéig.

A második játékrész elején jobban kezdett az ETO, volt is pár remek lehetősége a győri alakulatnak. Szerencséjükre a Sporting viszont sem tudott élni a helyzetekkel. A becsületgólra Juanrának volt a legnagyobb esélye, hirtelen lövése a keresztléc és a kapufa találkozásánál pattant le. Az utolsó néhány percben már mindent egy lapra feltéve támadott a Győr, de egyszerűen egyetlen labda sem akart túljutni a gólvonalon.

A meccs 36. percében azonban megtört a jég, Sáhó balról éles szögből tudott betalálni. Azonban végül nem ez volt az egyetlen gól a félidőben, alig három perccel a vége előtt Dieguinho állította be a végeredményt. A győriek bronzmeccsbeli ellenfele az Inter Móvistar-Barcelona összecsapás vesztese lesz.

Címlapkép:  uefa.com

UEFA Futsal Cup, elődöntő

Rába ETO–Sporting CP 1–6 (0–5)

ETO: Alasztics – Klacsák, Rolón, Sáhó, Dávid – Győrfi (k), Klcsó (k), Papp B., Tama, Gerard, Juanra, Bognár. Vezetőedző: Javi Rodríguez

Gólszerzők: Sáhó (35.), ill. Merlim (1.), Cardinal (3., 11.), Cavinato (14.), Diogo (20.), Dieguinho (38.)

Olvasói sztorik