Magyar foci

Pintér Attila kimondta, melyik játékostól lesz jobb a magyar foci

A tréner szerint még nem dőlt el a továbbjutás sorsa.

Mint ismert, szerda este a Puskás Akadémia 4-0-val kiütötte a DVSC-t a Magyar Kupa-elődöntő első felvonásán a Pancho Arénában, ezzel pedig óriási lépést tett a finálé felé. A találkozót követően a felcsútiak edzője, Pintér Attila az M4 Sport kérdésére kitért Ezekiel Henty remek teljesítményére, valamint arra is, minek köszönhető, hogy csapata egyre jobb formában futballozik az utóbbi hetekben.

Örülök, ha egy játékos érzi a bizalmat, érzi azt, hogy számítunk rá és megteszünk érte mindent. Úgy került ide, hogy sok rosszat lehetett róla hallani, de ez nem igaz – mondta a Videotontól érkező Hentyről a Puskás vezetőedzője az M4 Sportnak. – Mind az edzésen, az öltözőben és a mérkőzésen is fantasztikus ember, fantasztikus légiós, ilyen játékosokból kellene minél több Magyarországra, hogy a labdarúgásunk nemzetközi porondon is eredményes legyen.

Hentyt dicsérte Pintér Fotó:pfla.hu

Pintér továbbá kitért arra is, hogy korábban, amikor nem annyira jöttek az eredmények, több problémáik is voltak, mindig változtatni kellett a csapaton, sosem tudtak azokkal felállni, akikről azt gondolták, hogy nagyon jó szellemben lépnek pályára és játékban is ki tudják hozni magukból azt, hogy ez a klub minél eredményesebb legyen. Hozzátette, már egyre jobban megismerik egymást a játékosok, egyre jobban barátok lesznek és egyre többet fognak tudni tenni ezért a klubért.

Nem dőlt még el, van hátra kilencven perc, ahol mindent el kell követnünk, hogy mi jöjjünk ki győztesen és olyat tudjunk kiharcolni, ami örökre bevésődik a klub történelmébe – zárta Pintér arra a felvetésre, hogy eldőlt-e már az elődöntős párharc.

címlapfotó: pfla.hu

Olvasói sztorik