Magyar foci

Újra győztes csapat tagja volt Szoboszlai Dominik

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légióskörkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük.

Az osztrák másodosztályban, az Erste Ligában a Liefering idegenben verte 2-0-ra a Neustadt csapatát. A vendégeknél Szoboszlai Dominik – aki korábban bekerült egy top 10-es válogatásba, olyan játékosok közé, akik megmenthetik a magyar focit 2018-ban – végig a pályán volt. A Liefering sikerével feljött a harmadik helyre.

Az Austria Lustenau otthon kapott ki 4-0-ra a Hartbergtől, a hazai együttesben a 18 éves Tiefenbach Dániel a kispadról nézte végig a meccset.

Messi szállodájában négynapos szexpartit rendeznek
A pasik számára viszont van egy rossz hírünk.

A német másodosztályban, a Bundesliga 2.-ben a Greuther Fürth gól nélküli döntetlent játszott a Sandhausen vendégeként. A Fürth két magyar válogatott játékosa közül Pintér Ádám a 77. percben lépett pályára csereként, míg a kapus Megyeri Balázs nem volt a keretben.

Az ír élvonalban éllovas a Dundalk 2-1-re verte a Shamrock Rovers csapatát: a hazaiaknál Adorján Krisztián kezdőként 64 perc játéklehetőséget kapott. A szintén ír Limerickben Berki Péter nem volt a keretben, csapata 0-0-ra végzett a Bohemians otthonában.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik