Magyar foci

Jöhet Pestre a pornós focista, csak hozza magával néhány kolléganőjét is

Honlapunk kíváncsi volt, hogyan fogadnák a fővárosi csapatok az olasz negyedosztályból érkező labdarúgót, aki elkezdett pornózni. Véber György, Mátyus János és Borgulya István válaszolt.

A Rangadón is beszámoltunk arról, hogy a korábban az olasz negyedosztályú ASD Calcio Pomiglianóban futballozó Davide Iovinella úgy döntött, pornószínésznek áll, miután kevés pénzt keresett a labdarúgással. A 24 éves játékos a hírek szerint már Budapesten tartózkodik, és a magyar fővárosban keres magának csapatot, hogy a pornózás mellett azért még a kedvenc sportágát is űzhesse.

Gyász: az elhunyt Chelsea-edzőt siratja Anglia
A tragédia megrázta a Szigetországot.

Honlapunk kíváncsi volt arra, hogyan fogadnák a budapesti klubok Iovinellát, kérdésünkre pedig nem mások válaszoltak, mint a BLSZ I-es Fővárosi Vízművek SK vezetőedzője, Véber György, az Ikarus BSE vezetőedzője, Borgulya István, valamint a REAC klubigazgatója, Mátyus János.

A játékosaimat ismerve, szerintem az lenne az első kérésük, hogy meccs utánra hozza magával néhány kolléganőjét is. Viccen kívül, ha jó játékos, tök mindegy, hogy mivel foglalkozik, szívesen látnánk, csak a teljesítménye számítana. Nem utolsó sorban pedig akár jó reklám is lehet a csapat számára. De azért remélem egy fél év múlva nem vinne magával néhány játékosomat

– válaszolta Borgulya István, a Budapest Honvéd egykori kiváló támadója.

Az Ikarusnál szívesen látnák a pornószínészt. Fotó: ikarusbse.hu

A szintén BLSZ I-es REAC jelenlegi klubigazgatója, a játékosként 34-szeres magyar válogatott Mátyus János már nem áll ennyire nyitottan a pornózásba kezdő labdarúgóhoz.

 Nem biztos, hogy jó fényt vet egy focicsapatra, ha pornószínész csatlakozik a kerethez. Természetesen ők sem ördögök, de azt gondolom, hogy a REAC neve összeegyeztethetetlen ezzel a jelenséggel. Plusz egy sportembernek is meg kell felelnie bizonyos kritériumoknak, ez a két dolog pedig nem fér meg egymás mellett. Az más kérdés, ha esetleg az úriember abbahagyja a pornózást, akkor szívesen látjuk, nem számít az előélete

– mondta honlapunknak a korábban Magyarországon a Budapest Honvéd, a Ferencváros, a Győri ETO és a Tatabánya színeiben is megforduló védő.

Mátyus csak akkor látná szívesen, ha abbahagyná a pornózást. Fotó: nyiregyhazaspartacus.hu

Az idei év elején került a BLSZ első osztályában szereplő Fővárosi Vízművek SK élére Véber György, aki nem zárkózik el Davide Iovinella leigazolásától, főleg, ha a felnőtt iparban is tevékenykedő úriember bevethető a védelemben.

Természetesen biztosítanék neki edzéslehetőséget és próbajátékot is, ha pedig meggyőzne a teljesítményével, akkor miért ne igazolhatnánk le? Főleg, ha jó olasz védőről van szó, mert arra most nagyon nagy szükségem lenne

– válaszolta a korábbi válogatott labdarúgó, az Újpest legendája.

Véber megnézné, mit tud az Olaszországból érkező játékos. Fotó: nyiregyhazaspartacus.hu
Olvasói sztorik