Magyar foci

Fiola: végig a Puskás térfelének közepén álltam

A Videoton játékosa csalódott volt, és nem kertelt az ellenfél stílusáról sem.

A Videoton FC az OTP Bank Liga 24. fordulójában a Puskás Akadémia vendégeként lépett pályára, gól nem született, így a bajnoki címre törő székesfehérváriak nem tudtak közelebb zárkózni az Újpesten botló Ferencvároshoz.

– Nagyon bosszantó ez a pontvesztés, hiszen végig mi irányítottuk a játékot, szerettünk volna futballozni, míg a Puskás Akadémia ezzel nem sokat törődött. Nyolc-tíz emberrel védekeztek, de a fölényünk sajnos meddőnek bizonyult. Bonyolult ilyen csapatok ellen játszani, hiszen kevés helyzet alakul ki és azokat értékesíteni kell – mondta a vidi.hu-nak a csapat védője Fiola Attila.

Fiolának a 20. percben volt egy hatalmas lehetősége, de saját bevallása szerint is “megijedt” a kínálkozó alkalomtól.

– Ami  lehetőségemet illeti, szinte végig az ellenfél térfelének közepén álltunk Rolival. Sikerült közbelépnem és kicsit már bánom, hogy nem lőttem el azonnal, ahogy azt is, hogy első felindulásból nem rohantam be a büntetőterületre, hanem kissé hezitáltam. Ha időben indulok, talán elértem volna a labdát – fogalmazott Fiola Attila.

A védő sajnálta, hogy nem tudtak közelebb kerülni a Fradihoz, de a végső esélyeket tekintve, szerinte nem változott semmi.

Címlapkép: www.vidi.hu

Olvasói sztorik